Zin in mijn Leven – aandacht en inspiratie

Zin in mijn Leven is een begeleidingspraktijk, waarin Annet Hogenbirk (coach/inspirator en geestelijk begeleider/theoloog) mensen begeleidt, die zelf hun eigen antwoord willen vinden op de vragen die het leven hun stelt. Iedereen komt zijn of haar eigen dingen wel tegen: omgaan met wat je van huis uit hebt meegekregen, (chronische)ziekte, hooggevoeligheid, (eigenschappen van) autisme of ADHD, moeilijk van jezelf kunnen houden, (neiging tot) burn-out en andere belangrijke zaken. Ze kunnen je afhouden van hoe je graag je leven wilt leven; weg van een leven met plezier en ZIN! De meditatieve wandelingen, groepsuitwisseling, meditatiecursus ‘Lichter Leven’, workshops en inzichtgevende gesprekken met Annet stimuleren je meer jezelf worden en liefdevol te leven.

Adres en Contact

De Geerkamp 1133
6545 HD Nijmegen

Telefoonnummer:
024 3789423
Mobielnummer:
06 49644408

E-mail:

info@zininmijnleven.nl

Website:

www.zininmijnleven.nl

Openingstijden

Op werkdagen van 9.00-17.00 uur en in overleg ’s avonds en in het weekend.

Activiteiten 

(klik op de + voor meer info )

Ontmoeting in de Bieb

Wekelijks kun je binnenvallen voor een – goed – gesprek in Bibliotheek Zwanenveld! Je bepaalt zelf waar je het over wilt hebben. Je kunt ingaan op de ‘Stelling van de week’ of het gewoon hebben over wat je bezighoudt.. Aandacht voor elkaar maakt onze stad vriendelijker. Aandacht voor je sores, maar ook voor wat je blij maakt.

Dag en tijd: vrijdag van 14.00-15.00 uur

Plaats:
Bibliotheek Zwanenveld
Zwanenveld 90-98
6538 SC Nijmegen

Stiltewandeling Compassie

Deze geeft je ruimte om in alle rust bij jezelf stil te staan en energie op te doen. We doen een korte ontspanningsoefening en lezen een inspiratietekst. We wandelen we drie kwartier in stilte. Hierna wandelen we terug en wisselen we twee aan twee uit wat we willen delen. Achteraf drinken we koffie/thee en kun je de andere deelnemers ontmoeten.

Uitwisselingsgroep Meditatie

Met digitaal materiaal (Bijbeltekst, meditatievragen) mediteren deelnemers aan deze groep thuis elke dag op een zelfgekozen moment. In de wekelijkse bijeenkomsten wisselen we uit hoe we die meditatieve momenten ervaren en wat dat bij ons oproept. Het werkt verdiepend en stimulerend voor je eigen meditatie en levert een fijn contact met elkaar op.

Meditatief Atelier

Twee uur intensieve aandacht voor hoe je jezelf beleeft. Met een inspiratietekst verken je (met aanwijzingen van coach Annet) wat je innerlijke beelden zijn en wat je daarmee wilt. Je tekent ze en verbindt ze aan concrete actiepunten voor je dagelijks leven. Met dit beeld voor ogen lukt het om je nieuwe stappen te zetten!

Je hoeft voor deze methode niet te kunnen tekenen of schilderen.

Meditatiecursus 'Lichter Leven'

Een cursus voor mensen die graag gemakkelijker met hun lastige kanten om willen leren gaan. Je leert lichter om te gaan met zware gevoelens, die je bijvoorbeeld kunt hebben door chronische ziekte en depressiviteit.

Share This