Wij zijn Nijmegen

Wij zijn Nijmegen steunt initiatieven die onze stad nog mooier, socialer, leefbaarder en zorgzamer maken. We brengen deze initiatieven in beeld, verbinden ze en geven ondersteuning. Dit doen wij door het leggen van verbindingen en het bieden van een netwerk. En door ons online stadsplatform Droomstad Nijmegen. Hier kun je aandacht en hulp vragen voor je eigen plan of idee maar ook anderen verder helpen met hun plannen door tips te geven of hulp aan te bieden. Wij zijn Nijmegen verbindt mensen en initiatieven waarmee we positieve energie in de stad benutten, zichtbaar maken, delen en vieren.

Adres en Contact

Stadhuis gemeente Nijmegen
Korte Nieuwstraat 6
6511 PP, Nijmegen

Telefoonnummer:
06 25 74 71 34

Website:
www.wijzijnnijmegen.nl
www.wijzijndroomstadnijmegen.nl

E-mail:

info@wijzijnnijmegen.nl

Openingstijden

Via email, telefoon of Facebook kun je natuurlijk altijd contact opnemen.
Daarnaast kun je iedere woensdag (behalve in de zomermaanden) in het stadhuis binnenlopen bij de projectruimte van Wij zijn Nijmegen.
Dit is wanneer je het stadhuis vanuit de Burchtstraat binnen wandelt direct links.

Activiteiten 

(klik op de + voor meer info )

Online Stadsplatform Droomstad Nijmegen

Heb jij een goed idee, een wens of droom voor Nijmegen? Creëer op droomstad gratis je eigen pagina waarop je jouw plan toelicht en kunt voorzien van beeld en/of videomateriaal. Je kunt hulp en tips vragen aan anderen. En je kunt natuurlijk ook de ideeën van anderen bekijken, tips geven of je hulp aanbieden.

Dromen en Verbinden

Een paar keer per jaar organiseert Wij zijn Nijmegen bijeenkomsten. Deze dromen & verbinden bijeenkomsten zijn gericht op het verder brengen van jouw idee, wens of droom en op het ontmoeten van en sparren met andere initiatiefnemers.

Agenda

Op de website van Wij zijn Nijmegen vind je een agenda met activiteiten op sociaal-maatschappelijk gebied die in Nijmegen plaatsvinden. Als je ook jouw activiteit in de agenda wilt laten opnemen, stuur dan een mailtje naar info@wijzijnnijmegen.nl.

Facebookpagina

Wij zijn Nijmegen heeft een actieve Facebook pagina. Volg ons en we houden je op de hoogte van het vele moois dat er in de stad gebeurt. Heb je zelf een initiatief of activiteit waar je aandacht voor wilt? Laat het ons weten. We delen het graag.

Logo en wij zijn Nijmegen spullen gebruiken

Het wij zijn Nijmegen logo mag door iedereen gebruikt en op het eigen initiatief aangepast worden. Ook kun je jouw evenement een wij zijn Nijmegen tintje geven. Zowel het logo als de spullen die je kunt lenen vind je op de website.

Eindejaar activiteit

1x per jaar organiseert Wij zijn Nijmegen een eindejaar activiteit. Voorgaande jaren waren dit ‘Soet & Hertig’ en ‘Soepie doen’. Heb je een idee voor dit jaar, schroom niet en stuur het naar info@wijzijnnijmegen.nl.

Share This