Vredesweek Nijmegen van 19 t/m 26 september 2021

Beste vrienden van Vrede en Compassie,

Namens Vredeswerkgroep Nijmegen nodig ik je graag uit om deel te nemen aan de openingsbijeenkomst op zondagmiddag 19 september van 14:00 tot 16:00 uur in de Openbare Bibliotheek Nijmegen op de Mariënburg van de Vredesweek Nijmegen 2021. Hierbij zal ook de Compassiepluim worden uitgereikt door Burgemeester Bruls.

Opgave voor deze bijeenkomst is verplicht in verband met beperkt aantal personen wegens Corona. Graag je aanwezigheid melden per mail aan:
ineke@huisvancompassienijmegen.nl

Voorafgaand (vanaf 13.00) uur wordt de Vredesvlam met muziek opgehaald bij de Titus Brandsma Memorial kerk aan Keizer Karelplein tot de Mariënburgplein, waar deze officieel wordt overhandigd aan de Vredesambassadeur.

Verder zullen elke dag tijdens de vredesweek verschillende activiteiten georganiseerd worden bij verschillende partners van het Stad van Compassie in Nijmegen. Je vriendelijke deelname hieraan maakt de vredessfeer sterker. Het programma vind je op www.Vredesweeknijmegen.nl

De Vredesweek Nijmegen wordt georganiseerd door de Raad van Levensbeschouwing en Religie in samenwerking met Nijmegen, Stad van Compassie, het Huis van Compassie, stichting Goshamadeed en de Protestantse Diaconie. In de diaconie is ook de Vredesambassade Nijmegen gevestigd.

Vredesambassadeur van het jaar 2021 is: Storay Ahmadi.

Vriendelijke groeten van Vredeswerkgroep en Storay Ahmadi

Ondertekent u ook de Verklaring Nijmegen Stad van Compassie?
Share This