Swon het seniorennetwerk

Swon is het seniorennetwerk van Nijmegen. Alle senioren, maar ook familieleden en andere betrokkenen, kunnen bij ons terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Welzijn staat bij ons centraal. Want wie wil nu niet op zijn eigen manier ouder worden, zo lang mogelijk zelfstandig wonen, actief blijven in de samenleving en contacten houden met anderen?

 

Adres en Contact

De Ruyterstraat
6512 GG Nijmegen
024 – 365 01 90

Email :
info@swon.nl

Website :
www.swon.nl

Openingstijden

Iedere werkdag
van 09.00 – 15.30 uur.

Activiteiten 

(klik op de + voor meer info )

Dagbesteding

Op de Dagbesteding heeft u samen met andere senioren een plezierige dag in een huiselijke sfeer. Onder begeleiding van onze professionals en vrijwilligers vindt u meer structuur in uw dag. Er is een dagelijks variërend programma: van creatieve activiteiten tot koken, spel- en bewegingsactiviteiten en zingen. Tussen de middag luncht u samen.

Hulp en ondersteuning

Swon biedt hulp, ondersteuning en persoonlijke begeleiding door professionals en vele vrijwilligers.

Mantelzorgondersteuning

Swon biedt mantelzorgers direct en indirect ondersteuning. Bij Swon is veel kennis aanwezig over waar u als mantelzorger terecht kunt voor informatie en advies rond de zorg voor uw partner, vader of moeder.

Ontmoeten

Swon biedt ontmoetingsactiviteiten in verschillende wijken. Deze activiteiten zijn startplek waar u in contact komt met mensen met wie u uw interesses en hobby’s kunt delen. Waarbij u in praktische en sociale zin op eigen initiatief iets voor elkaar kunt betekenen.

Vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger krijgt u waardering en boeiende contacten. Uw inzet is voor Swon van groot belang: zonder vrijwilligers kunnen wij veel van onze diensten niet aanbieden.

Informatie over ouder worden

Als senior kunt u allerlei vragen hebben op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Swon zoekt samen met u naar een oplossing. Senioren, hun familieleden, kennissen en buren kunnen bij ons terecht.