Ravenster – Spiritueel Café en meer

Het Spiritueel Café is voor iedereen die het leuk vindt anderen te ontmoeten en geïnteresseerd is in spiritualiteit, nieuwe tijd, hooggevoeligheid, inspiratie en bewustwording. Maandelijks op vrijdagmiddagen in Nijmegen West in Wijkcentrum Titus Brandsma, Tweede Oude Heselaan 386, 6542 VJ Nijmegen.

Binnen de openingstijden, tussen 14.30 en 17 uur, kun je komen en gaan wanneer je dat wilt. Om 15 uur is er een korte activiteit, meditatie of workshop, dan gaat de deur een klein uurtje dicht. Gratis toegang, aanmelden niet nodig. Koffie, thee of drankje zijn ter plekke verkrijgbaar en voor eigen rekening.

Wij bieden een breed platform voor mensen die een mini-workshop willen geven op het gebied van spiritualiteit, inspiratie of bewustwording. Bezoekers kunnen op die manier op een laagdrempelige manier kennis nemen van diverse benaderingen en mogelijkheden om bezig te zijn met dit onderwerp.

Adres en Contact

Adres:Meerdere locaties
Tel.:0651481289
of 0610191009
E-mail:centrum@ravenster.nl
Website:https://ravenster.nl/

Openingstijden

Afhankelijk van de aangeboden activiteiten of op afspraak

Activiteiten 

(klik op de + voor meer info )

Spirituele Huiskamerbijeenkomsten

In een kleine groep in een veilige setting (bij ons thuis) delen we ervaringen met elkaar over hooggevoeligheid, intuïtie, energetisch werk, spiritualiteit… Vaak met een meditatie aan de hand van een thema of vraag uit de groep. Door het delen van ervaringen kunnen we elkaar versterken en onszelf zekerder voelen. We hebben plek voor 7 deelnemers, aanmelden via onze website.

Energetisch ontspanningsmassage

Een energetische ontspanningsmassage is gericht op ervaren, bewust worden, een totale “feel good” ervaring en energetische en lichamelijke ontspanning. In alle gevallen bespreekt Ernst vooraf hoe de massage zal verlopen, wat het doel is, wat er gemasseerd wordt en wat niet. Na de massage is er ruimschoots tijd om bij een kopje thee of water je ervaringen te delen.

Spiegelgesprek en/of meditatie

De intentie is dat jij zelf meer inzicht krijgt over jouw situatie of vraag. Je krijgt handreikingen om je te verbinden met je hart om zodoende je innerlijke kracht te versterken. Desgewenst kunnen we een gesprek ter plekke combineren met een individuele meditatie om meer inzicht te krijgen. Samen met Vera en Ernst mediteren levert vaak verrassende inzichten op.

Droomduiding

Om de diepere betekenis of de persoonlijke boodschap van een droom te achterhalen, kun je bij ons terecht voor een droomduiding. Dit gaat in de vorm van een gesprek. Soms combineren we een gesprek met een meditatie. De taal van een droom is vaak symbolisch. Het uitgangspunt is dat je zélf de betekenis achterhaalt en je eigen dromentaal leert begrijpen.