Proef de Compassie, een reactie

Zondag 21 januari organiseerde de compassiegroep van Nijmegen Stad van Compassie een proeverij.
Een zestal, grotendeels Nijmeegse, organisaties, boden workshops aan om een indruk te geven van wat zij voor ons in huis hebben aan workshops, trainingen e.a. op het gebied van compassie.
Een van de deelnemers, Janneke Bon, schreef :
De meeste workshops heb ik bij kunnen wonen. Wat me opviel was de vakkundigheid en praktische aanpak. We werden ook zelf aan het werk gezet met oefeningen. Ook vond ik het bijzonder te merken hoe in de workshops compassie van verschillende kanten werd benaderd en de workshops zo aanvullend op elkaar waren. Voor mij was het een inspirerende dag samen met compassievolle mensen. Ik kan alle workshopgevers en hun werkwijze van harte aanbevelen.

Nijmegen Stad van Compassie op Facebook

Share This