Nominatie Compassiepluim 2021

In 2017 reikte burgemeester Bruls namens Nijmegen Stad van Compassie de eerste Compassiepluim uit aan Yvon ten Brummelhuis van het Marikenhuis met een eervolle vermelding voor de Kleurfabriek. In 2018 ging de Compassiepluim naar Woon- en Werkgemeenschap Babylon en in 2019 naar Straatmensen voor Straatmensen.
In 2020 werd de compassiepluim toegekend aan De Luisterlijn met een eervolle vermelding voor het project Gek in de Klas.
Ook dit jaar zal burgemeester Bruls deze prijs uitreiken en wel tijdens de opening van de Vredesweek op 19 september 2021.
Evenals vorige jaren zal de pluim uitgereikt worden aan een persoon, een organisatie of voor een activiteit. De prijs is bestemd voor iemand die (of iets dat) ‘harten verwarmt, mensen verbindt en welzijn bevordert’.

We nodigen alle Nijmegenaren uit: wie wilt u nomineren voor de Compassiepluim 2021?
Stuur vóór 10 september de naam van degene of de activiteit die u nomineert (met contactgegevens) en uw motivatie voor uw nominatie naar post@nijmegenstadvancompassie.nl met als onderwerp “compassiepluim 2021”.

Nijmegen stad van Compassie is een initiatief waarin organisaties, burgerinitiatieven, ondernemers en individuen aan dat gezamenlijk doel trachten te werken door:

  • met elkaar kennis te maken
  • ideeën en ervaringen uit te wisselen
  • in eigen kring compassie te bevorderen

Inmiddels zijn meer dan 100 organisaties, burgerinitiatieven, ondernemers en individuen aangesloten bij Nijmegen, stad van Compassie.

www.nijmegenstadvancompassie.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Pieter Poels,
0642056809
Poels@huisvancompassienijmegen.nl

Nijmegen Stad van Compassie op Facebook

Share This