Nominatie Compassiepluim 2020

 In 2017 reikte burgemeester Bruls namens Nijmegen Stad van Compassie de eerste Compassiepluim uit aan Yvon ten Brummelhuis van het Marikenhuis met een eervolle vermelding voor de Kleurfabriek. In 2018 ging de Compassiepluim naar Woon- en Werkgemeenschap Babylon en in 2019 naar Straatmensen voor Straatmensen.
Ook dit jaar zal burgemeester Bruls deze prijs uitreiken en wel tijdens de opening van de Vredesweek op 20 september 2020.
Evenals vorige jaren zal de pluim uitgereikt worden aan een persoon, een organisatie of voor een activiteit. De prijs is bestemd voor iemand die (of iets dat) ‘harten verwarmt, mensen verbindt en welzijn bevordert’.

We nodigen alle Nijmegenaren uit: wie wilt u nomineren voor de Compassiepluim 2020?
Stuur vóór 11 september de naam van degene of de activiteit die u nomineert (met contactgegevens) en uw motivatie voor uw nominatie naar post@nijmegenstadvancompassie.nl met als onderwerp “compassiepluim 2020”.

Nijmegen stad van Compassie is een initiatief waarin organisaties, burgerinitiatieven, ondernemers en individuen aan dat gezamenlijk doel trachten te werken door:
• met elkaar kennis te maken
• ideeën en ervaringen uit te wisselen
• in eigen kring compassie te bevorderen
Inmiddels zijn meer dan 100 organisaties, burgerinitiatieven, ondernemers en individuen aangesloten bij Nijmegen, stad van Compassie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Pieter Poels,
06-420 568 09

Poels@huisvancompassienijmegen.nl

Logo Nijmegen, stad van compassie

Nijmegen Stad van Compassie op Facebook