Nominatie Compassiepluim 2019

In 2017 reikte burgemeester Bruls namens Nijmegen Stad van Compassie de eerste Compassiepluim uit aan Yvon ten Brummelhuis van het Marikenhuis met een eervolle vermelding voor de Kleurfabriek. In 2018 ging de Compassiepluim naar Woon- en Werkgemeenschap Babylon.
Ook dit jaar willen we deze prijs uitreiken en wel op Compassiedag Nijmegen op 2 november als onderdeel van een mooi publieksprogramma die dag. De uitreiking zal om 15 uur plaatsvinden in bibliotheek de Mariënburg.
Evenals vorige jaren zal de pluim uitgereikt worden aan een persoon, een organisatie of voor een activiteit. De prijs is bestemd voor iemand die (of iets dat) ‘harten verwarmt, mensen verbindt en welzijn bevordert’.

We nodigen alle Nijmegenaren uit: wie wilt u nomineren voor de Compassiepluim 2019?
Stuur vóór 14 oktober de naam van degene of de activiteit die u nomineert (met contactgegevens) en uw motivatie voor uw nominatie naar post@nijmegenstadvancompassie.nl met als onderwerp “compassiepluim 2019”.
Nijmegen stad van Compassie is een initiatief waarin organisaties, burgerinitiatieven, ondernemers en individuen aan dat gezamenlijk doel trachten te werken door:
• met elkaar kennis te maken
• ideeën en ervaringen uit te wisselen
• in eigen kring compassie te bevorderen
Inmiddels zijn meer dan 80 organisaties, burgerinitiatieven, ondernemers en individuen aangesloten bij Nijmegen, stad van Compassie.
www.nijmegenstadvancompassie.nl

noot voor de pers: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Slavenburg, 0649844078, post@nijmegenstadvancompassie.nl of Pieter Poels, 0642056809 en Poels@huisvancompassienijmegen.nl

Nijmegen Stad van Compassie op Facebook

Share This