Nominatie Compassiepluim 2018

Vorig jaar reikte Nijmegen Stad van Compassie de eerste Compassiepluim uit aan Yvon ten Brummelhuis van het Marikenhuis met een eervolle vermelding voor de Kleurfabriek.
Ook dit jaar willen we deze (wissel)prijs uitreiken en wel op de dag waarop B&W het handvest van Compassie zal ondertekenen en Nijmegen daarmee ook officieel  Compassionate City wordt.
Die dag is vrijdag 9 november, tevens Wereldcompassiedag.
Evenals vorig jaar zal de pluim uitgereikt worden aan een persoon, een organisatie of voor een activiteit. De prijs is bestemd voor iemand die (of iets dat) ‘harten verwarmt, mensen verbindt en welzijn bevordert”.

Wil je iemand nomineren voor de Compassiepluim 2018?
Stuur daarvoor vóór 20 oktober de naam van degene of de activiteit die je nomineert (met contactgegevens) en je motivatie voor je nominatie naar post@nijmegenstadvancompassie.nl met als onderwerp “compassiepluim 2018”.

Nijmegen stad van Compassie is een initiatief waarin organisaties, burgerinitiatieven, ondernemers en individuen aan dat gezamenlijk doel trachten te werken door:

  • met elkaar kennis te maken
  • ideeën en ervaringen uit te wisselen
  • in eigen kring compassie te bevorderen

Inmiddels zijn meer dan  80 organisaties, burgerinitiatieven, ondernemers en individuen aangesloten bij Nijmegen, stad van Compassie.

Nijmegen Stad van Compassie op Facebook

Share This