Nijmegen in dialoog

Nijmegen in dialoog

 

Nijmegen in Dialoog is een project van Huis van Compassie Nijmegen en Nijmegen Stad van Compassie, met medewerking van de Stichting KUS en Bureau Wijland en op aanvraag van en gesteund door de gemeente Nijmegen.

Doel van het project is het organiseren van waardevolle ontmoetingen tussen allerlei Nijmegenaren. Stadgenoten, die elkaar niet vanzelf tegenkomen, gaan met elkaar in dialoog over onderwerpen die in hun dagelijks leven belangrijk voor hen zijn. Bij voorkeur in de eigen buurt van de deelnemers.

  • De eerste groep vrijwilligers is bezig met de afronding van de training tot dialoogbegeleider.
  • Binnenkort zal een oproep verschijnen voor een tweede groep van dialoogbegeleiders.
  • De uitreiking van certificaten van de dialoogtraining aan de eerste groep begeleiders zal eind maart plaatsvinden en is de officiële start van het project Nijmegen in Dialoog.

Coördinator van het project is
Ineke Boomman,
ineke@huisvancompassienijmegen.nl
tel. 06-42908699

De initiatiefnemers

( Klik op een logo voor de betreffende website )

Logo Huis van Compassie Nijmegen
Logo Huis van Compassie Nijmegen
Logo Huis van Compassie Nijmegen
Logo Huis van Compassie Nijmegen

Alle berichten over Nijmegen in dialoog:

Persbericht Nijmegen in Dialoog

Persbericht Nijmegen in Dialoog

Uitreiking certificaten aan eerste groep getrainde dialoogbegeleiders van Nijmegen in Dialoog door mevrouw Grete Visser, Wethouder van Onderwijs, Welzijn en Zorg. Nijmegen in Dialoog is een project van Huis van Compassie Nijmegen en Nijmegen Stad van Compassie, met ...
Nijmeegse Dialoogbegeleiders gezocht!

Nijmeegse Dialoogbegeleiders gezocht!

Nijmeegse Dialoogbegeleiders gezocht! Zou jij wel eens vaker een goed gesprek met je medemens willen hebben? Wil je ervoor zorgen dat er waardevolle ontmoetingen tussen allerlei Nijmegenaren ontstaan? Dit kan door je in te zetten als dialoogbegeleider bij het project ...

Nijmegen Stad van Compassie op Facebook

Share This