Netwerk Jouw Nijmegen

Netwerk Jouw Nijmegen is het jongeren vrijwilligersnetwerk van Nijmegen. Onze doelstelling is hulp en netwerk te bieden aan mensen die geen of weinig netwerk hebben. Wij motiveren en inspireren jongeren om vrijwilligerswerk op te pakken en zodoende zich in te zetten voor hun stad.

Adres en Contact

Meijhorst 2472
6537GP, Nijmegen
06-434 484 18

E-mail:
johan@jouwnijmegen.nl

Openingstijden

Maandag t/m woensdag
9:00-17:00

Vrijdag
9:00-17:00

Activiteiten 

(klik op de + voor meer info )

Jongeren enthousiasmeren

“Netwerk Jouw Nijmegen” komt waar jongeren zijn. Op school, op evenementen, op feesten, in kerk of moskee, op sport- en studentenvereniging. Aan de hand van presentaties, informatie en gesprek krijgen jongeren de gelegenheid te zien hoe waardevol hun inzet kan zijn voor hun stad.

Vrijwilligers en maatschappelijke organisaties verbinden

Wanneer jongeren zich bij “Netwerk Jouw Nijmegen” oriënteren, of aanmelden als aankomend vrijwilliger wordt in het netwerk een match gezocht met een organisatie of hulpinstantie die bij hun interesse past.

Hulpvragen aanbieden

De diverse hulpvragen van verschillende maatschappelijke organisaties die bij “Netwerk Jouw Nijmegen” binnenkomen worden overzichtelijk in kaart gebracht en via social media op wervende wijze onder de aandacht gebracht van vrijwilligers en de zich oriënterende toekomstige vrijwilligers.

 

Voorbeelden van hulpvragen zijn:
 Wekelijks boodschappen doen
 Grasmaaien
 Huishouden, schoonmaken
 Zondags naar de kerk brengen en halen
 Het hondje uitlaten
 Een uurtje koffiedrinken
 Administratie in orde brengen, bij houden