MES EN VORK – voeding voor onderwijs

MES EN VORK is er voor collega’s uit het basisonderwijs die net als wij willen blijven nadenken over het onderwijs. Van leerkracht, IB-er, directeur tot onderwijskundige. Bij MES EN VORK bundelen we jullie en onze kracht tijdens bijeenkomsten ‘aan de keukentafel’.

Bij MES EN VORK word je aan het denken gezet. Je wordt geïnspireerd door collega’s met verschillende achtergronden. Ook word je gestimuleerd om jouw onderwijs te blijven onderzoeken en bevragen. Zo creëren we samen ‘voeding voor onderwijs’.

Onze bijeenkomsten worden vormgegeven aan de hand van drie uitgangspunten, namelijk inspireren, onderzoeken en ontmoeten. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor bijeenkomsten, die uiteraard ook op maat gemaakt kunnen worden.

 

Adres en Contact

In de Oude Werkplaats
2e Oude Heselaan 121
6542VC Nijmegen
06-23699010

E-mail:
info@voedingvooronderwijs.nl

Website:
www.voedingvooronderwijs.nl

2e Oude Heselaan 121 6542VC Nijmegen

” pin_address=”Nijmegen, Nederland” pin_address_lat=”51.8125626″ pin_address_lng=”5.837226399999963″]

Activiteiten 

(klik op de + voor meer info )

Eetlokaal

Tijdens het eten ontstaan vaak de meest interessante gesprekken. Daarom nodigen we jou uit om plaats te nemen aan onze keukentafel. In elk eetlokaal gaan we in op een thema waar iedereen over mee kan praten. Juist door met andere mensen dan met je directe collega’s te discussiëren, word je geïnspireerd door professionals met een andere achtergrond en visie.

Aan tafel met..

Aan tafel met… laat jou in contact komen met die ervaringsdeskundige of vernieuwer binnen het onderwijs. Door plaats te nemen aan de keukentafel, ontstaat er een informele sfeer waar passies, knelpunten en idealen worden besproken. Door vragen te stellen en een onderzoekende houding aan te nemen ten aanzien van het gesprek, komen mogelijkheden en uitdagingen voor ieder naar boven.

De proeftuin

Soms heb je de behoefte om nieuwe ideeën op te doen om te proeven hoe een ander het doet. De proeftuin biedt ruimte om een kijkje te nemen in de keuken van een ander. Hoe pakken andere leraren het aan binnen hun klas? En waarom juist zo en niet op een andere manier? Tijdens de proeftuin ga je samen met elkaar in gesprek en ontdek je nieuwe smaken voor in je eigen keuken.

Recept op maat

Heb jij als directeur van een schoolteam of als initiatiefnemer van een bijeenkomst/netwerk behoefte om in een informele sfeer één of meerdere bijeenkomsten te organiseren rondom een thema of een doel dat jullie willen bereiken? MES EN VORK – voeding voor onderwijs gaat graag de samenwerking aan om jouw recept op maat te realiseren.