Maaltijden bij Huis van Compassie

Bij het Huis van Compassie vinden vrijwilligers het fijn om met elkaar maaltijden te bereiden met gerechten uit allerlei culturen. In het nieuwe pand, mag daarvoor onze fijne nieuwe keuken en op maandagen ook de restaurantzaal gebruikt worden. Er is al een grootse opening geweest en een boeiende dialoogmaaltijd en 11 april wordt er een Iftarmaaltijd gehouden, waarvoor zich al groepen uit verschillende culturen hebben aangemeld.

Wil je een keer aan een publieksmaaltijd deelnemen, om gezellig samen te zijn en boeiende gastsprekers te horen, dan is er elke maand een kans om je daarvoor op te geven bij post@huisvancompassienijmegen.nl. De tweegangen-maaltijd is van 18 tot

20 uur en kost 7,50 euro De volgende keren zijn 30 mei en 13 juni.

Nieuwe thema’s voor de publieksmaltijden zullen online worden aangekondigd: zoals energiearmoede, onze plek in de buurt, de verschilmakers en landenavond.

Er is ook een maandelijkse Eet en Ontmoet maaltijd voor een groep mensen met weinig inkomen die het leuk vinden om met andere mensen te eten. Ons vaste kookteam kookt elke keer een bijzondere maaltijd; een hoofdgerecht en een toetje uit de internationale keuken. We doen dan samen ook iets gezelligs rondom de maaltijd, met muziek of met een voordracht.

Die maaltijd is ook van 18 tot 20 uur. De groep komt samen op 25 april,

23 mei en 27 juni.
Iedereen draagt financieel bij wat hij/zij kan.
Wilt u met ons mee eten, meld u dan aan via mail:
post@huisvancompassienijmegen.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer.

Ook is er maandelijks een lunchmogelijkheid: Soepie doen. Vrijwilligers maken een lekkere soep, met wat brood. Iedere keer praten we kort met elkaar over een onderwerp, zoals hobby’s of omgaan met verschillen. De volgende keren zijn 2 mei en 20 juni. Iedereen is welkom van 11.30 tot 13 uur. Het is in een kleinere groep. Je hoort wanneer je kan komen, na aanmelden bij m.vandeneerenbeemt@huisvancompassienijmegen.nl.

Laat ook weten als je mee wilt helpen koken. Graag tot ziens!

Nijmegen Stad van Compassie op Facebook

Share This