Lindenberg Cultuurhuis

De Lindenberg maakt kunst en cultuur toegankelijk voor iedereen. We doen dat met cursussen in kunst, cultuureducatie op school, tijdens de professionele- en amateurvoorstellingen, en in ons Lindenberg Café.
Bij de Lindenberg kun je kunst en cultuur ontdekken, ervaren en zelf toepassen. Wij geloven dat je er sterker van wordt en jezelf beter leert kennen. Creativiteit inspireert en helpt je om je eigen plek te vinden. Je kan nieuwe gezichtspunten opdoen of er gewoonweg van genieten. Kortom Kunst en cultuur maken je klaar voor de toekomst in een snel veranderende complexe wereld.

Je komt de Lindenberg op tal van plekken tegen in de stad, zowel in het centrum als in de wijken van Nijmegen kan je deelnemen aan onze activiteiten.

Adres en Contact

Adres:
Ridderstraat 23
6511 TM Nijmegen

Telefoonnummer:
024-327 39 11

E-mail:

Info@delindenberg.com

Website:

www.delindenberg.com

Openingstijden

Elke werkdag
van 9:00 tot 23:00 uur

Zaterdag
van 10:00 tot 18:00 uur.

Op zondag zijn openingstijden afhankelijk van geplande activiteiten.
Het Lindenberg Café is van maandag t/m zaterdag geopend van 10:00 – 23:00 uur

Let op, tijdens schoolvakanties gelden aangepaste openingstijden; onderaan deze pagina lees je daar meer over.
Kijk voor meer informatie op: www.delindenberg.com/openingstijden-vakanties

Activiteiten 

(klik op de + voor meer info )

Cursussen

De Lindenberg biedt meer dan 500 cursussen in beeldende kunst, dans, muziek, schrijven en theater. Onze cursussen zijn er voor alle leeftijden en alle niveaus. Nieuwsgierig? Bekijk dan ons cursusaanbod.

Programma

Bij de Lindenberg kun je genieten van een groot aanbod professionele- en amateurvoorstellingen voor kinderen en volwassenen. Bekijk onze agenda.

Café

In het Lindenberg Café proef je kunst en cultuur. Kunstenaars, theatermakers, cursisten, en publiek ontmoeten elkaar in dit gezellige theatercafé. Bekijk onze dagschotels.

Share This