Kunst van Samenleven

Het project Kunst van Samenleven van Stichting KUS wil het goed samenleven vieren en onderzoeken wat goed werkt en wat niet werkt in het samenleven.
Vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties vertellen over de kunst van samenleven. Deze teksten komen met foto’s en kunstwerken over samenleven te hangen in Hatert en Dukenburg in oktober en vanaf 1 december in Museumpark Orientalis. In oktober en december zijn er wandelingen langs de tentoonstellingen met theater en muziek.
In volgende jaren komen andere stadsdelen aan de beurt.

Adres en Contact

Dr. Banningstraat 3
6532 VZ Nijmegen

Telefoonnummer:
06-18194393

E-mail:

stichtingkus@gmail.com

Website:

www.stichtingkus.nl

Openingstijden

N.v.t.

Activiteiten 

(klik op de + voor meer info )

Kunst van Samenleven Hatert

De tentoonstelling van teksten, foto’s en kunstwerken is vanaf 13 oktober tot 4 november in o.a. Wijkcentrum Hatert, Internationale Supermarkt Dunya en een school. De theaterwandelingen met muziek en activiteiten van organisaties zijn 13 en 14 oktober. Ze starten om 11 uur, 13, en 15 uur in Wijkcentrum Hatert.

Kunst van Samenleven Dukenburg

De tentoonstelling van teksten, foto’s en kunstwerken is vanaf  20 oktober tot 4 november in o.a. Wijkcentrum Dukenburg, De Ontmoetingskerk, moskee Anour Madrasati en de Meiboomschool. De theaterwandelingen met muziek en activiteiten van organisaties zijn 20,21, 27 en 28 oktober. Ze starten om 11 uur, 13, en 15 uur in Wijkcentrum Dukenburg.

Kunst van Samenleven in Museumpark Orientalis

De werken van de tentoonstellingen in Hatert en Dukenburg van teksten, foto’s en kunstwerken worden samen met ander werk getoond in Museumpark Orientalis op de eerste drie weekenden van december en daarna bij het Feest van Licht. De theaterwandelingen met muziek en activiteiten van organisaties zijn 1, 2, 8, 9, 15, 16 december. Ze starten elk hele uur.

Maandelijkse bijeenkomsten Kunst van Samenleven

Met meewerkende organisaties en kunstenaars en geïnteresseerden worden bijeenkomsten gehouden met gesprek, muziek, gedichten, kunst en hapjes. 22 augustus in Wijkcentrum Hatert met thema: Samen praten, samenleven met respect. Hoe doe je dat als dingen niet zo gaan als je wilt? 26 september in Wijkcentrum Dukenburg met thema: Samenleven met eenzaamheid, ziekte, conflicten. Hoe doen we dat?

Share This