Humanistisch Café Nijmegen

Ben jij op zoek naar een groep mensen die in is voor gezellige en ongedwongen bijeenkomsten, maar mag een gesprek voor jou ook best wel wat diepgang hebben? Dan is het Humanistisch Café Nijmegen echt iets voor jou!

Het Humanistisch Café Nijmegen organiseert maandelijks een café-avond op een woensdag. Het hoofdprogramma draait rond een specifiek thema, en daarnaast is er ruimte om gezamenlijk te eten, voor een persoonlijk gesprek en voor een gezellige borrel achteraf. Altijd staat de combinatie van een interessante avond met diepgaande gesprekken en een ontspannen samenzijn onder het genot van een drankje bij ons centraal!

Op onze site www.humanistischcafenijmegen.nl vind je wat achtergrondinformatie over het humanisme en over de café-avonden van het Humanistisch Café Nijmegen.

Adres en Contact

Bijeenkomsten
Berg en Dalseweg 33
6522 BA Nijmegen

Postadres organisatie
Stikke Hezelstraat 21
6511 JV Nijmegen

E-mail:

info@humanistischcafenijmegen.nl

Website:

www.humanistischcafenijmegen.nl

Openingstijden

Maandelijkse bijeenkomsten op woensdagavond in Café Trianon

Activiteiten 

(klik op de + voor meer info )

Humanistische Café-avond

Het hoofdprogramma draait rond een specifiek thema, en daarnaast is er ruimte om gezamenlijk te eten, voor een persoonlijk gesprek en voor een gezellige borrel achteraf. Altijd staat de combinatie van een interessante avond met diepgaande gesprekken en een ontspannen samenzijn onder het genot van een drankje bij ons centraal!
Zie onze website www.humanistischcafe.nijmegen of de Facebook-pagina facebook voor de agenda.

Share This