De Avatar® Cursus

“Wat we moeten oplossen is hoe we zorg en compassie waardevoller kunnen maken dan eigendunk en andere niet-duurzame zaken. De uiteindelijke uitweg is om op grote schaal de verlichte geest van spiritueel bewustzijn wakker te maken.” – Harry Palmer

Avatar is een negendaagse zelfempowerment training die wordt gegeven door een wereldwijd netwerk van gelicenseerde Avatar Masters.

Volgens vele studenten is Avatar® het meest krachtige, puurste zelfontwikkelingsprogramma dat beschikbaar is. Het bestaat uit een reeks ervaringsgerichte oefeningen waarmee je jezelf gaat herontdekken en jouw bewustzijn kunt afstemmen op wat jij wilt bereiken. Daarbij ga je jouw eigen unieke inzichten en realisaties beleven.

Het Compassie Project werd gelanceerd in Oktober 2009 met als doel om 1 miljoen keer de Compassie Oefening te delen via de Compassie Kaart. Dat doel is binnen een paar maanden bereikt. Nu zijn al meer dan 3 miljoen compassie kaarten wereldwijd uitgegeven in 26 talen.

Avatar® en ReSurfacing® zijn geregistreerd handelsmerken van Star’s Edge Inc. Alle rechten voorbehouden.

Adres en Contact

De Avatar Cursus wordt regelmatig gegeven in Hotel Erica, Berg en Dal.

Neem contact op met Tonny Beernink voor meer informatie.
024 3453180

E-mail:
info@avatar.nl

Website:
www.avatar.nl

Openingstijden

Activiteiten 

(klik op de + voor meer info )

Avatar ReSurfacing Workshop (2 dagen)

De oefeningen uit de ReSurfacing Workshop (deel I Avatar) nemen je mee achter de schermen van bewustzijn om een kijkje te nemen naar de blauwdruk die jij gebruikt om je leven op te bouwen. Deze tocht resulteert in een intieme verbinding met een diepere, meer compassievolle en bewuste staat van jezelf.

De Avatar Cursus (9 dagen)

De driedelige cursus heeft tot doel je te begeleiden bij het onderzoek van jouw eigen overtuigingssysteem en je gereedschap te verschaffen waarmee je die dingen kunt veranderen die je wilt veranderen. De Avatar® Cursus geeft je toegang tot de innerlijke werking van je eigen bewustzijn.

Wereldwijd Compassie Project

Heb je ooit wel eens de warmte gevoeld van de ochtendzon op je gezicht? Zo voelt de uitzending van het oneindige zijn, het inspireert goedheid en liefde en mededogen. En het brengt tranen in je ogen en compassie in je hart. Laten we de hoeveelheid compassie op de planeet vergroten…”
uit een toespraak van Harry Palmer

Bestel jouw Compassie Kaarten via onze site.

Compassie Project Meetups

Regelmatig houden we Compassie Meetups in het land, en ook in Nijmegen. Kijk op http://www.meetup.com/Compassion-Project-Nijmegen/ voor meer informatie en data.