Brenda Lelie – Mindfulness en Compassie Nijmegen

Ik geef 8-weekse mindfulnesstrainingen en compassietrainingen, zowel in groepsverband als individueel. Al mijn trainingen en andere activiteiten geef ik op basis van waardebepaling achteraf. Iedereen bepaald zelf wat hij/zij kan en wil betalen voor de training. En doordat de één wat meer betaald kan een ander weer voor een minder groot bedrag meedoen.

 

Adres en Contact

Ik geef mijn trainingen op verschillende locaties in en rond Nijmegen.
tel. 06-12665565
e-mailinfo@brendalelie.nl
websitewww.brendalelie.nl

Activiteiten 

(klik op de + voor meer info )

Mindfulnesstraining

Tijdens een 8-weekse mindfulnesstraining oefen je om met een nieuwsgierige blik je aandacht te richten op wat er op dat moment gebeurt, zonder te piekeren over dingen die eerder gebeurde of die je nog te wachten staan. Zo ontstaat er ruimte om op een meer bewuste manier te reageren en keuzes te maken en minder op de automatische piloot te leven.

Compassietraining

In de compassietraining ga je de milde, vriendelijke houding die ook in de mindfulnesstraining zo belangrijk is verder onderzoeken. Veel mensen weten heel goed hoe ze goed voor anderen kunnen zorgen maar vergeten vaak hoe ze goed voor zichzelf kunnen zorgen. Zeker in lastige situaties, die in het leven niet altijd te vermijden zijn, kan een vriendelijke, compassievolle houding naar onszelf veel ruimte geven.